Центрифуга використовується для розбивання курячих яєць та виробництва свіжого яєчного меланжу, призначена для безперервного відокремлення вмісту яєць як із пошкодженою шкаралупою так і цілих.
Центрифугування збільшує вихід меланжу до 3,5 г з кожного яйця в порівнянні з ручним розбиванням, а подрібнення шкаралупи зменшує обсяг відходів у 6-8 разів.
UDTJ-150 - це автоматична відцентрова машина для розбивання яєць. Після заповнення машини яйцями, вона розбиває яйця і транспортує свіжу яєчну рідину до встановленого контейнера. При цьому шкаралупа подрібнюється, що значно зменшує її об'єм. Після цього шкаралупа автоматично видаляється з машини. Крім того, завдяки своїй унікальній конструкції, машина витягує 98% яєчної рідини з подрібненої шкаралупи, тому мінімізує витрати, зменшуючи кількість відходів.
Машина проста у використанні. Всі частини машини, які контактують з яйцями, виготовлені з нержавіючої сталі (AISI 304)